sâmbătă, 28 martie 2015

Albine şi viespi pentru pescuit la clean

iei un tronson de la o vargă de fibră de sticlă, ce grosime vrei tu, poţi să iei mai multe tronsoane de grosimi diferite, pe care le tai cu un bomfaier cam cât lungimea unui deget, le ascuţi cu un glaspapir fin (şmirgher) la capete, după care iei nişte foam din ăla folosit la crap şi prin răsucire, rotire şi presare dai găuri în el... încerci să ţii cât mai drept tronsonul, perpendicular pe spumă. îţi ies nişte cilindrii perfecţi, după ce te acomodezi cu mişcarea, cu tehnica, de ce grosime vrei tu, după care dai o gaură prin centru şi îi bagi pe cârlig pe la ochet. îi legi cum vrei.

1. la cele 2 capete cu aţă neagră şi dai o dungă neagră cu un marker pe mijloc, mai legi 2 barbule dintr-o pană de cocoş sau găină la capătul dinspre ochet şi-ţi iese o albină cu 2 aripioare.

2. legi cilindru în 3 locuri, la cele două capete şi în mijloc cu aţă neagră, legi 2 aripioare şi-ţi iese o viespe cu corpul strâns la mijloc.

3. ai şi alte variante. de ex., laşi capătul dinspre curbura cârligului nelegat, în acest fel cârligul e mai liber la înţepare, nu e incomodat deloc de corpul albinei sau viespei.

Ai acum acest ghid de pescuit la clean în format pdf

Ghidul conţine 63 pag. de text şi fotografii în format A5.
Preţ: 1 €

Se plăteşte prin orice card maestro, mastercard, visa etc indiferent dacă aveţi contul în lei sau în orice monedă...
treceţi adresa de email şi veţi primi ghidul în format pdf, carte electronică, poate fi citită pe orice dispozitiv tabletă, smartphone, laptop, desktop...

o altă modalitate la fel de simplă este cea prin virarea sumei corespunzătoare într-un cont bancar...






foamul se găseşte la magazinele de pescuit. din el fac pescarii de crap pelete sau pătraţele artificiale pentru monturile pop-up, fiind plutitor poate fi pus împreună cu momeala sau fără momeală, el fiind momeala, pt a o ridica de pe fundul mâlos ca să fie vizibilă, plus că e un galben aprins, fluo, exact ce-ţi trebuie, like wasp.

se poate vedea spuma galbena şi cele 2 tronsoane
aici se vede tronsonul înfipt în spuma galbenă
aici se vede cilindrul rămas în tronson după răsucire şi apăsare. tronsonul este întors invers pentru a vedea cilindrul rămas în tronsonul de fibră sticlă
aici se vede clar micul cilindru galben din care se poate confecţiona o albină sau o viespe.
o albină în gura unui clenuţ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu